Alimentatie

Als u uit elkaar gaat, kan kinderalimentatie en partneralimentatie aan de orde zijn. Het kan zijn dat u recht heeft op een maandelijkse financiële bijdrage, maar het kan ook zijn dat u alimentatie moet betalen aan uw ex-partner. Kinderalimentatie en/of partneralimentatie bepalen hoeveel u straks te besteden hebt, daarom moeten deze alimentatie bedragen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en deskundigheid worden berekend.

Scheidingspraktijk Apart Verder maakt een zeer uitgebreide inventarisatie van uw persoonlijke situatie, en maakt dan berekeningen aan de hand van de Trema-normen in het zeer inzichtelijke programma SPLIT. Deze alimentatie berekening wordt uitgebreid met u besproken, zodat u goed weet waar u aan toe bent na uw scheiding. Uiteraard zijn wij bekend met de nieuwste wetgeving en voldoet de berekende alimentatie altijd aan de nieuwste normen. Daarnaast houden wij bij het berekenen van de partner- en of kinderalimentatie ook rekening met alle nieuwe belastingregels. Ook voor een second opinion of advies over kinderalimentatie en partneralimentatie (afkoop) kunt u bij Scheidingspraktijk Apart Verder terecht.

Image
"Tijdens het gesprek met Elise durfde ik eigenlijk voor het eerst te zeggen waarom ik zo verdrietig ben dat papa en mama uit elkaar zijn. Gelukkig mag nu de hond ook mee naar papa. Dat scheelt al heel veel."

Jort, 11 jaar

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: 06-21449991. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op urenbasis, de keuze is aan u!