Second opinion 

Betaalt u al alimentatie? Is er een berekening gemaakt voor kinderalimentatie die volgens u niet klopt? Heeft u een voorstel gekregen voor partneralimentatie, maar u heeft daar uw twijfels over? En u wilt niet direct naar een dure advocaat stappen? Second opinion nodig?

Scheidingspraktijk Apart Verder maakt op basis van de Trema-normen berekeningen en herberekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als u wilt checken of de alimentatie berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor u narekenen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u twijfels heeft over het convenant? Of het ouderschapsplan wordt niet nagekomen en u wilt graag een en ander opnieuw met elkaar bespreken? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, bel ons gerust voor een afspraak.
MfN register mediator

Elvira Peters is MfN register mediator, aangesloten bij de Scheidingsdeskundige en tevens Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Apart Verder werkt in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Bemmel, Elst, Arnhem en omgeving. Wilt u een echtscheiding in overleg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
MfN register Mediator & RFEA