Convenant

Wij stellen in alle gevallen het convenant op zodat u er zeker van bent dat uw afspraken juridisch, financieel en fiscaal in orde zijn. Een convenant is het document waarin uw afspraken worden vastgelegd en dat naar de rechtbank gaat. Wij ontzorgen u door alle informatie die nodig is om een goed convenant op te kunnen stellen samen met u door te nemen, zodat er niets wordt vergeten. Daarnaast houden wij bij het opstellen van het convenant ook rekening met alle fiscale en juridische gevolgen die er eventueel kunnen zijn. U hoeft dus niet meer naar een advocaat, wij regelen alles voor u!


Verdeling van het vermogen

Woning en overwaarde of restschuld

Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (indien van toepassing)

Pensioenen

Afspraken over partneralimentatie


Ook als u samenwonend bent en uit elkaar gaat is het opstellen van een convenant vaak verstandig. U somt in ieder geval op wat u gezamenlijk bezit en wie wat toebedeeld krijgt. Dat voorkomt onduidelijkheid en is vaak ook nodig voor de notaris/verhuurder als een van de twee partijen in de woning blijft wonen.

Tip
: Regel uw scheiding voor 1 juli van dit jaar, dan kunnen wij er mogelijk voor zorgen dat u nog in aanmerking komt voor fiscale voordelen.

Image

"Tijdens het gesprek met Elvira durfde ik eigenlijk voor het eerst te zeggen waarom ik zo verdrietig ben dat papa en mama uit elkaar zijn. Gelukkig mag nu het konijn ook mee naar papa. Dat scheelt al heel veel."

Fin, 11 jaar

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: +31 (0)6-83415154. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op urenbasis, de keuze is aan u!


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
MfN register Mediator & RFEA