Mediation

Als u uit elkaar gaat en de communicatie is heel moeizaam waardoor gesprekken tot ruzie leiden, een van beiden steeds weg loopt en u dus niet tot een rustig gesprek komt waarin u afspraken kunt maken dan is Mediation de oplossing. Door de intensieve begeleiding van een MfN mediator, waarbij de communicatie verbetering centraal staat kunt u uw gesprekken verbeteren en uiteindelijk samen toch tot goede afspraken komen.

Een mediationtraject gaat zeker in het begin, juist over hoe u met elkaar omgaat en hoe u de communicatie kunt verbeteren, daarna komen inhoudelijke zaken pas aan bod. Vaak zijn er 4 tot 6 gesprekken nodig met de mediator om de communicatie zo ver te verbeteren dat u inhoudelijke afspraken kunt gaan maken. Uiteraard helpt de mediator u daar ook bij, zodat u beiden weer verder kunt met de toekomst.
MfN register mediator

Elvira Peters is MfN register mediator, aangesloten bij de Scheidingsdeskundige en tevens Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Apart Verder werkt in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Bemmel, Elst, Arnhem en omgeving. Wilt u een echtscheiding in overleg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
MfN register Mediator & RFEA