Woning

Uw eigen woning is behalve het dak boven uw hoofd ook uw grootste bezit. Maar als uw woning ‘onder water staat’, is het tevens uw grootste zorg. Bij een scheiding moet de woning vaak worden verdeeld of verkocht. En dat is, in de huidige markt, een ingewikkelde kwestie.

Apart Verder scheidingspraktijk heeft door haar ervaring veel kennis en kunde in huis en kan alle financiële,  juridische en fiscale mogelijkheden met u doornemen. Zo vinden we samen een passende oplossing voor uw woning.

Wij werken ook samen met deskundige financiële dienstverleners die u kunnen begeleiden bij de verdeling van de woning zoals hypotheekadviseurs, een notaris, accountants en taxateurs.

Image

"Tijdens het gesprek met Elvira durfde ik eigenlijk voor het eerst te zeggen dat ik bang was de woning te moeten verkopen. Nu bekijken we de mogelijkheden omtrent woningbehoud. Dat scheelt al heel veel."

Denise, 34 jaar

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: +31 (0)6-83415154. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op urenbasis, de keuze is aan u!


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
MfN register Mediator & RFEA