Contact

Contact opnemen
reCAPTCHA

Locatie mediator Nijmegen

Onze Scheidingspraktijk Apart Verder ligt aan de rand van het centrum van Nijmegen. Het bezoekadres is Canisiussingel 19H Nijmegen waar wij zijn gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw van Hans Janssen Makelaars. Dit is net over de Waalbrug vanuit Arnhem gezien en het is eigenlijk de ventweg van de Oranjesingel. Er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Bereikbaarheid per auto.

Onze praktijk voor mediation en scheidingsbemiddeling is goed bereikbaar voor mensen uit de Betuwe waaronder Tiel, Zetten, Heteren, Opheusden, Oosterhout, Elst, Driel, Elden, Arnhem-Zuid, Huissen, Bemmel, Gendt en Lent. Vanuit de Veluwe is de bereikbaarheid goed voor mensen vanuit Ede, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Renkum, Heelsum,  Oosterbeek, Arnhem, Velp, Rheden, Duiven en Westervoort. Vanuit het noorden kunt u beter als adres in uw navigatie systeem Bijleveldsingel 2 Nijmegen invoeren. Voor mensen die uit het zuiden en oosten komen is Nijmegen goed bereikbaar vanuit Beuningen, Wijchen, Druten, Oss, Uden, Cuijk, Grave, Boxmeer, Malden, Groesbeek, Beek-Ubbergen, Winssen, Ewijk, Mill, Kranenburg, Kleve, Ooij en Millingen a/d Rijn. Als u uit een van deze woonplaatsen komt, kunt u ons kantooradres Canisiussingel 19H Nijmegen invoeren in uw navigatie systeem.

Bereikbaarheid per fiets.

Onze praktijk ligt op fietsafstand van Lent, Oosterhout, Elst, Bemmel, Beuningen, Weurt, Beek-Ubbergen en uiteraard Nijmegen.

Bereikbaarheid per trein.

Het centraal station van Nijmegen ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van onze praktijk.


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
Echtscheidingsbegeleider en Mediator

Elise Janssen

Elise Janssen
MfN register Mediator