Ouderschapsplan

Sinds de wet Bevordering Voortgezet Ouderschap en Zorgvuldige Scheiding van 1 maart 2009 zijn ouders verplicht om een ouderschapsplan te maken. Samen met u maken we een persoonlijk en op maat gemaakt ouderschapsplan, wat voor u beiden en uw kinderen past. In het ouderschapsplan leggen we uw afspraken over uw kinderen vast. En dat doen we zo gedetailleerd mogelijk. U wilt tenslotte weten waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

Het ouderschapsplan gaat over uw kinderen. Wij weten dat het voor u belangrijk is om te weten wat uw kinderen graag willen en dat zij hun mening kunnen geven over de zorgregeling. Bij KIES©, ons kinderbegeleidingsprogramma, kan dat! De kinderen praten met elkaar en ons over de scheiding en de zorgverdeling. Zij kunnen hierdoor concrete input leveren over de invulling van het ouderschapsplan. Alle kinderen waarvan de ouders door ons worden begeleid nemen deel aan KIES of krijgen een individueel gesprek.
Benieuwd hoe zo’n ouderschapsplan eruit ziet? Hierbij een voorbeeld van een ouderschapsplan zoals wij dat met u opstellen.
Image
"Nu mag Roef, mijn hond, ook mee naar papa en hoef ik hem niet meer te missen als ik het weekend hier ben. Dat vind ik zo fijn!"

Mees, 12 jaar

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: 06-21449991. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op urenbasis, de keuze is aan u!