Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Mediator Bemmel: neutrale partij die alles in goede banen leidt

Een scheiding is altijd een emotioneel proces. U krijgt bovendien niet alleen met emoties te maken, maar ook met allerlei andere zaken die geregeld moeten worden. Want hoe wordt de zorg voor de kinderen ingevuld? Wat wilt u doen met de woning en de verdeling van de inboedel? En welke andere fiscale, juridische en financiële zaken moeten besproken worden met uw ex-partner? Een mediator Bemmel denkt actief met u mee. De mediator zorgt er voor dat alles goed geregeld wordt én dat alle afspraken officieel worden vastgelegd in een ouderschapsplan of convenant. De mediator is altijd een neutrale partij die een goede afwikkeling van de scheiding en zorg voor de kinderen altijd als prioriteit heeft.

Apart Verder: mediator echtscheiding Bemmel

Apart Verder is een Mfn mediator voor echtscheiding rondom Bemmel gevestigd in Nijmegen. Als scheidingspraktijk zijn wij ervaren, deskundig en professioneel. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de scheiding en alle bijbehorende zaken. Doordat wij samenwerken met een advocatenkantoor en verschillende financieel advieskantoren, bieden wij u een volledige service. Uiteraard denken wij niet alleen mee met over de praktische zaken, ook voor de emotionele kant kunt u bij ons terecht. Zo is onze werkwijze persoonlijk, discreet en integer. Wij bieden u een luisterend oor en geven u graag advies over uw leven na de scheiding.

Lees meer over onze echtscheiding mediator Bemmel

Online leest u meer over onze diensten als MfN echtscheiding mediator Bemmel. Lees bijvoorbeeld onze praktische tips tijdens een scheiding of over wat wij voor u kunnen betekenen tijdens het opstellen van een ouderschapsplan of convenant. Op de website vindt u tevens meer informatie over onze mediator Elise Jansen. Zo stelt Elise zich kort voor of kunt u ervaringen van andere klanten terugvinden. Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij doen ons best om u zo snel te mogelijk te woord te staan.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video