Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Scheiding Nijmegen geregeld door Apart Verder

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u een scheiding in gang zetten? Schakel dan een mediator in. Apart Verder is een scheidingspraktijk en mediator die een scheiding Nijmegen in goede banen leidt. Wij hebben een ruime ervaring met scheidingen en weten u hierdoor een praktisch en duidelijk advies te geven. Samen bespreken we alle belangrijke onderwerpen, leggen we afspraken officieel vast en maken we de scheiding rond. Wij zijn hierbij een neutrale en professionele schakel die in het belang van beide partijen werkt. Uiteraard zonder de emotionele kant van het verhaal uit het oog te verliezen.

Belangrijke zaken bij een echtscheiding Nijmegen

Tijdens een echtscheiding Nijmegen zijn een aantal zaken belangrijk. Denk hierbij aan het verdelen van de inboedel en ontroerend goed, maar ook de zorg van de kinderen en eventuele alimentatie. Daarnaast komen ook ingewikkelde zaken, zoals juridische en fiscale kwesties, aan bod. Deze onderwerpen liggen soms gevoelig en een frisse en neutrale kijk op de zaak kan wonderen doen. Daarnaast raden wij altijd aan om afspraken vast te leggen in een convenant. Mocht u kinderen hebben, dan is het zelfs wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Apart Verder helpt u hier graag mee en zorgt er voor dat alles officieel wordt geregeld.

Contacteer ons voor meer info over echtscheiden Nijmegen

Meer informatie over echtscheiden Nijmegen en onze diensten als mediator kunt u krijgen via de website. Ook via onze social media accounts delen wij vaak praktische tips en nieuwtjes. Voor specifieke vragen of informatie kunt u ons het beste contacteren via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Tot slot bieden wij u via onze website een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij direct aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Een betere manier om kennis met elkaar te maken is er niet, maak dus zeker gebruik van dit vrijblijvende gesprek.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video