Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Mediator Elst helpt bij het rondmaken van de scheiding

Een mediator Elst helpt om uw scheiding in goede banen te leiden. Naast dat een mediator helpt bij het rondmaken van de scheiding en het opstellen van officiële documenten (zoals een convenant en ouderschapsplan) maakt de mediator andere belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Onderwerpen waar u zelf wellicht nog niet aan gedacht had of waar u samen niet uitkomt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de juridische, fiscale en financiële kant van de scheiding. De mediator is altijd een neutrale partij die zoekt naar de beste oplossing voor beiden. En de kinderen? Hun belang is altijd een prioriteit voor de mediator.

Apart Verder is een integere mediator echtscheiding Elst

Apart Verder is een mediator echtscheiding Elst met een persoonlijke, professionele en integere aanpak. Daarnaast kunnen wij dankzij onze kennis en ervaring een scheiding snel en efficiënt afhandelen. Vanuit onze scheidingspraktijk in Nijmegen werken wij bovendien samen met een advocatenkantoor. Hierdoor bieden wij een zeer complete service onder één dak. Ons doel? Dat is om rust en duidelijkheid te bieden tijdens én na uw scheiding. Zo geven wij altijd heldere adviezen en tips. Ook onderwerpen zoals uw leven na de scheiding laten wij niet onbesproken tijdens onze sessies. Want alles goed en tot in de puntjes regelen, dat is waar Apart Verder voor staat!

Gratis adviesgesprek echtscheiding mediator Elst

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Contacteer de echtscheiding mediator Elst dan direct via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Wij staan klaar om u op weg te helpen. Uiteraard kunt u ook eerst onze website en social media accounts bekijken. Hier vindt u veel praktische informatie over bijvoorbeeld alimentatie, de woning, een ouderschapsplan en een convenant opstellen. Daarnaast stelt Elise Jansen, de mediator van Apart Verder, zich voor op de website. Lees op uw gemak meer over onze diensten en ontdek of onze plan van aanpak aansluit bij uw wensen.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video