Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Mediator Druten die uw scheiding van A tot Z verzorgt

Apart Verder is een mediator Druten die uw scheiding van A tot Z voor u verzorgt. Zo geven wij u een duidelijk en eerlijk advies, bespreken we alle praktische zaken met u en uw ex-partner en leggen we gemaakte afspraken vast in een officieel document. Ons doel is om rust en duidelijkheid te creëren voor beide partijen. En hoewel de mediator altijd een onafhankelijke en neutrale partij is, hebben wij wel altijd de belangen van de (eventuele) kinderen voorop staan. Het belangrijkste vinden wij om een situatie te creëren waarbij de kinderen zo min mogelijk onder de scheiding lijden.

Ervaren, deskundige en professionele mediator echtscheiding Druten

Onze mediator echtscheiding Druten is ervaren, deskundig en professioneel. Doordat wij eerder met dit bijltje hebben gehakt, weten we precies wat er allemaal bij een scheiding komt kijken. Zo weten wij welke onderwerpen we moeten bespreken (zoals de financiële, fiscale en juridische kant van een scheiding) en welke zaken we moeten vastleggen (bijvoorbeeld in een ouderschapsplan en convenant). Daarnaast helpen wij bij de verdeling van de inboedel, kwesties omtrent alimentatie en de gezamenlijke woning. Onze hulp is altijd praktisch en efficiënt en gericht op een snelle afhandeling van de scheiding. Wij verliezen echter de menselijke kant en uw emoties nooit uit het oog.

Maak kennis met onze echtscheiding mediator Druten

Wilt u graag kennis maken met onze echtscheiding mediator Druten? Neem dan een kijkje op onze website. Hier stelt onze mediator, Elise Jansen, zich kort voor. Tevens kunt u online ervaringen van andere klanten lezen en u alvast verdiepen in bepaalde zaken waar u tijdens de scheiding mee te maken krijgt. Tot slot vindt u online onze contactgegevens. Stuur ons gerust een e-mail, bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie. Ook bieden wij u de optie om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis en leggen we u uit wat we voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video