Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Mediator Wijchen: onafhankelijke partij die rust en duidelijkheid biedt

Een echtscheiding afwikkelen is niet eenvoudig. Naast de emotionele kant, moet u rekening houden met diverse financiële, fiscale en juridische zaken. Om een echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u een mediator Wijchen inschakelen. Dit is een onafhankelijke partij die alle belangrijke punten omtrent een scheiding bespreekbaar maakt. Denk hierbij aan de verdeling van de inboedel maar ook aan alimentatie en de zorg over de kinderen. Nadat er afspraken zijn gemaakt, worden deze officieel vastgelegd in een convenant of ouderschapsplan. De mediator verzorgt vervolgens de gehele gerechtelijke afwikkeling. Alles met als doel om zowel u als uw ex-partner rust en duidelijkheid te bieden.

Ervaren, deskundige en professionele mediator echtscheiding Wijchen

Apart Verder is een ervaren, deskundige en professionele mediator echtscheiding Wijchen. Wij weten als geen ander welke wegen te bewandelen om een echtscheiding snel en gunstig voor beide partijen af te wikkelen. Doordat wij de procedure op ons duimpje kennen, kunnen wij u voorzien van een duidelijk en helder advies. Uiteraard verliezen we hierbij de emotionele kant niet uit het oog. Wij vinden het belangrijk om op een persoonlijke en discrete manier uw zaak te behandelen. Zo behandelen we niet alleen uw scheiding, maar bespreken we ook de opties die er zijn voor uw leven na de scheiding.

Contacteer Apart Verder, de echtscheiding mediator Wijchen

Heeft u de knoop doorgehakt en bent u op zoek naar een echtscheiding mediator Wijchen? Kijk dan rustig rond op onze website. Hier vindt u onder andere video's en een blog van onze praktijk. Wilt u ons graag persoonlijk bereiken? Neem direct contact op met Apart Verder. Onze scheidingspraktijk is bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Onze experts staan klaar om u te voorzien van een gratis advies. Uiteraard kunt u ons ook contacteren als u vragen heeft over onze werkwijze en tarieven. Tot ziens bij Apart Verder.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video