Over ons

Als scheidingsbemiddelaar en MfN mediator zijn wij opgeleid om u te voorzien van gedegen kennis omtrent alle financiële, fiscale en juridische aspecten van uw scheiding. Door de intensieve samenwerking met het team van De Scheidingsdeskundige, financieel advieskantoren en ons vaste advocatenkantoor zijn wij een van de meest complete echtscheidingspraktijken van Nederland.

Graag maken wij samen met u een helder, waterdicht echtscheidingsconvenant waarin onder andere uw financiële afspraken worden vastgelegd en indien van toepassing een gedetailleerd ouderschapsplan. Ook de gerechtelijke procedure wordt voor u van A tot Z verzorgd. Bij alle formele echtscheidingsonderdelen staan bij ons respect, eerlijkheid en vakkundigheid voorop.

Naast alle zakelijke aspecten is er als MfN mediator en ervaringsdeskundige ook ruime aandacht voor alle emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken. Apart Verder heeft als doel dat u beiden echt verder kunt met uw leven na uw scheiding!

Uit eigen ervaring weten wij wat er allemaal komt kijken bij een echtscheiding en helpen wij beide partijen met veel zorg en toewijding door deze hectische, onzekere en emotionele periode heen, vanuit de expertise in arbeids- en organisatiepsychologie in combinatie met onze uitgebreide zakelijke ervaring. Daarnaast is er ruime ervaring met kinderen, waardoor u van advies wordt voorzien tijdens en na de scheiding over de omgang en opvoeding.

Het allerbelangrijkste is dat het klikt! Zo kunnen we samen tot goede afspraken komen met respect voor elkaar en met oog voor de kinderen.

Elvira Miggelbrink-Peters

MfN register Mediator & RFEA

Tijdens mijn werk als financieel adviseur, kwam ik aanraking met de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Deze opleiding gaf mij de mogelijkheid om nog meer te doen met mijn kennis, en zorgt dat ik nog meer diepgang in mijn werk kan brengen. Vanuit mijn werk en mijn ervaring met stellen die uit elkaar gaan, is de interesse in het vak van mediator ontstaan. Om stellen die gaan scheiden gaan nog beter te kunnen begeleiden, ben ik de opleiding tot MfN mediator gaan volgen.

Als ervaringsdeskundige, en door mijn vakkennis denk ik dat ik een mooie balans kan bieden aan mijn cliënten tussen de zakelijke kant van een scheiding en de emotionele kant. Daarnaast ben ik zeer praktisch ingesteld en help ik mijn cliënten van A tot Z, zo goed mogelijk, door hun scheiding heen. Ik maak, voor en met jullie, een alimentatie berekening, een ouderschapsplan, de vermogensopstelling, we bespreken natuurlijk ook de pensioenen en ten slotte maak ik een convenant op. Daarbij hou ik rekening met de fiscale en juridische aspecten en toets ik de houdbaarheid van de gemaakte afspraken.

Als MfN mediator vind ik het heel belangrijk dat de afspraken die worden gemaakt, afspraken zijn waar cliënten samen achter staan en die ook in de toekomst houdbaar zijn. Dat is waar ik voor ga. Daarnaast blijf je als ouders met elkaar verbonden. Daarom help ik cliënten om de omslag te maken naar collega ouders, een team wat samenwerkt om ervoor te zorgen dat de kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen. Zodat zij straks samen trots kunnen zijn als er een diploma wordt gehaald of misschien zelfs wel opa en oma worden.

Reviews

Lees hieronder reviews van onze cliënten:
Image

"Ik heb de gesprekken met Elvira als heel helder en steunend ervaren. Elvira is duidelijk en tegelijkertijd heel empathisch. Ik kon voelen dat ze het in haar heeft om echt naast je te staan!"

Anieke

Image

"We hebben in een moeilijke tijd erg veel hulp gehad aan de hulp van Elvira. Fijn om goede begeleiding te hebben door iemand met kennis van zaken"

Tom

Image

"Wanneer je in harmonie wil scheiden, moet je bij Elvira zijn. Ze voelt de situatie goed aan!"

Jak 


Neem contact met ons op

Elvira Miggelbrink-Peters

Elvira Miggelbrink-Peters
MfN register Mediator & RFEA