Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.De voordelen van een mediator Groesbeek

Een mediator Groesbeek staat u bij in een lastige periode: namelijk tijdens uw scheiding. Bij een scheiding komen ontzettend veel emoties te kijken. Daarnaast moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Van de zorg voor de kinderen tot de verdeling van de inboedel, alimentatie en de woning: het zijn allemaal onderwerpen die besproken moeten worden. Een mediator vormt in dit proces een neutrale en deskundige partij die hierin een duidelijk en helder advies kan uitbrengen. Daarnaast zorgt de mediator er voor dat alles officieel wordt vastgelegd in een waterdicht contract. Dit alles zorgt voor rust en een snelle, efficiënte afhandeling van de scheiding.

Apart Verder: mediator echtscheiding Groesbeek

Apart Verder is een mediator echtscheiding Groesbeek met een ruime ervaring. Wij zetten onze kennis en ervaring graag om in praktische en glasheldere adviezen. Daarnaast denken wij actief met u mee. Bijvoorbeeld over de fiscale, juridische en financiële aspecten van uw scheiding. Uiteraard vormen wij hierin een neutrale en professionele partij. Tot slot bespreken wij met u en uw ex-partner alle andere belangrijke onderwerpen zoals de zorg voor de kinderen en de verdeling van de inboedel. De gemaakte afspraken laten we vervolgens officieel vastleggen in een ouderschapsplan of convenant.

Contacteer de echtscheiding mediator Groesbeek

Apart Verder heeft een scheidingspraktijk in Nijmegen. Wij werken bovendien samen met een advocatenkantoor om alle aspecten van uw scheiding te kunnen verzorgen. Wilt u meer informatie over onze diensten als echtscheiding mediator Groesbeek? Neem dan contact met ons op via de e-mail, telefoon of contactformulier. Op onze website leest u bovendien meer over ons en onze mediator Elise Jansen. Tot slot kunt u online direct een gratis adviesgesprek aanvragen. Vraag dit gesprek gerust aan als u op een vrijblijvende manier in contact met ons wilt komen en wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video