Scheiden,hoe nu verder?
De mediator in Nijmegen biedt hulp

Image

U gaat uit elkaar

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen? En hoe maakt u daar afspraken over?

Image

Ervaren mediator

Apart Verder zorgt ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Als ervaren mediator en bemiddelaar zijn wij neutraal en onafhankelijk. Wij weten alles over de juridische en fiscale kanten van een scheiding. Maar we hebben ook oog voor het emotionele proces dat u doormaakt.

Image

Begeleiding

Apart Verder begeleidt u bij elke stap in het scheidingsproces. Met een helder advies en persoonlijke coaching kunt u samen beslissen hoe uw leven na de scheiding eruit zal zien. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Zo bent u er zeker van dat uw afspraken in orde zijn.Wij verzorgen het regelwerk tijdens een scheiding Druten

Een scheiding Druten kan op verschillende manieren verlopen. Soms gaat een echtpaar in goed overleg uit elkaar, in andere gevallen is de sfeer iets minder amicaal. Een scheiding is echter altijd een proces waar veel bij komt kijken. Zowel qua emoties als qua regelwerk. Wilt u er voor zorgen dat uw echtscheiding op een efficiënte, professionele en zorgvuldige manier geregeld wordt? Maak dan kennis met Apart Verder. Wij zijn een scheidingspraktijk en mediator uit Nijmegen die (met aandacht voor de emotionele kant) een groot deel van het regelwerk voor u uit handen kan nemen.

Fiscale, financiële en juridische kant van een echtscheiding Druten

Het regel- en papierwerk waar u tijdens een echtscheiding Druten mee te maken krijgt is divers. Zo moet er gekeken worden naar de fiscale, financiële en juridische kant van het verhaal. Daarnaast moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt, bijvoorbeeld over het verdelen van de inboedel en de zorg voor kinderen en huisdieren. Bij deze kwesties is het heel fijn als iemand met verstand van zaken met u mee kijkt. Als neutrale en onpartijdige derde, zorgen wij er bovendien voor dat een scheiding efficiënt en eerlijk verloopt. En mochten er kinderen in het spel zijn, dan plaatsen wij hun belangen altijd voorop.

Meer informatie over Apart Verder en echtscheiden Druten

Elise Jansen is de mediator van Apart Verder die het echtscheiden Druten in goede banen leidt. Meer informatie over Elise vindt u op onze website. Op de website kunt u zich tevens alvast inlezen in verschillende onderwerpen, zoals het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatie. Neem de tijd om deze informatie even rustig te bekijken en gebruik onze tips bij het voorbereiden van uw scheiding. Als u vragen heeft of graag een gratis adviesgesprek wilt opvragen, kunt u ons uiteraard altijd contacteren. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier.

Lees verder

Vraag direct een gratis advies gesprek aan

Contact opnemen
reCAPTCHABlog

15 november 2023

Indexatie 2024 alimentatie historisch hoog, 6,2%!!

Blog

Jaarlijks wordt door de minister van Justitie het percentage vastgesteld waarmee de alimentatie verhoogd moet worden. Dit geldt voor zowel kinderalimentatie als partneralimentatie ongeacht of deze door de rechter is vastgesteld of in ond...

Video