Jonge mensen vinden partneralimentatie onzin.

Uit onderzoek van NTS NIPO blijkt dat vooral jonge mannen, lager opgeleiden en mensen met gescheiden ouders vinden dat er na een scheiding geen partneralimentatie betaald moet worden. Ze denken dat zij na het beëindigen van een relatie voor zichzelf kunnen zorgen en verwachten dat ook van de ander. Deze uitkomst pas zeker in het beeld dat ook de politiek heeft over partneralimentatie. Er gaan al jaren wetsvoorstellen rond om de partneralimentatie duur te verkorten.

NTS NIPO onderzocht ook de reden waaróm jongeren trouwen. Vooral vrouwen, 85% geeft aan voor de liefde te willen trouwen. Andere redenen zijn omdat er kinderen komen of financiële zekerheid.

Wilt u meer informatie over scheiden in de regio Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Bemmel, Groesbeek, Bemmel, Arnhem en omgeving? Bel ons dan voor een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek tel. 06-21449991

Over de Auteur

Elvira Miggelbrink-Peters

Facebook

MfN register Mediator Echtscheiding Nijmegen. Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Scheidingshulp. Wilt u hulp bij het regelen van uw scheiding, voor u en uw kinderen? Woont u in de regio Nijmegen, Wijchen, Herveld, Druten, Bemmel, Malden, Beuningen, Groesbeek, Arnhem e.o.? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Bericht delen: