mediator Nijmegen

Mediator bij echtscheiding

Een mediator bij echtscheiding: de juiste keuze bij een scheiding in Nijmegen en omgeving. Met elkaar in gesprek om de zaken netjes af te wikkelen en afspraken maken over bijvoorbeeld de omgang met eventuele kinderen. Vanuit de wens om goed uit elkaar te gaan, in plaats van elkaar met advocaten in de haren te vliegen.

De scheidingsmediator helpt u goed uit elkaar te gaan, door duidelijke afspraken te maken waar jullie beiden achterstaan. Dat leidt tot de meest duurzame resultaten, om het hoofdstuk af te sluiten en beiden verder te kunnen naar een nieuwe levensfase. Een heel duidelijk afscheiding, waarbij de mediator bij een echtscheiding voorkomt dat het uitloopt op een vechtscheiding.

Tip: gemiddeld genomen bestaat mediation bij echtscheiding uit 4 – 6 gesprekken. Om iedereen aan het woord te laten, elkaars belangen duidelijk te maken en die vast te leggen in goede afspraken waar iedereen zich in kan vinden.

Scheidingsmediator: de voordelen

De scheidingsmediator biedt een aantal voordelen, bijvoorbeeld tijdens een scheiding in Nijmegen en omgeving. We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Onafhankelijke bemiddelaar
  • Goed met elkaar in gesprek
  • Minder risico op vechtscheiding
  • Snelle oplossing, in een paar gesprekken
  • Vertrouwelijke behandeling dankzij geheimhoudingsplicht
  • Voorkom kostbare gerechtelijke procedure
  • Duurzame afspraken die beiden nakomen

Mediation bij echtscheiding brengt jullie met elkaar in gesprek, om als twee volwassenen uit elkaar te gaan. Op basis van duidelijke afspraken, waar jullie beiden mee akkoord gaan. Voor een duurzame oplossing, ook met het oog op eventuele kinderen. Geen lastige vechtscheiding en onuitgesproken gevoelens of percepties. De scheidingsmediator zorgt er in plaats daarvan voor dat jullie het hoofdstuk helemaal kunnen afsluiten.

In gesprek voor een echtscheidingsconvenant

Mediation (lees verder mediation) vormt de basis om op een goede manier met elkaar in gesprek te gaan. Niet om te redden wat er te redden valt, maar om netjes uit elkaar te gaan. Op basis van een echtscheidingsconvenant (echtscheidingsconvenant), waarin jullie de afspraken vastleggen. Over de manier waarop jullie wegen scheiden, zodat daar later geen misverstanden over ontstaan.

Benieuwd hoe een scheidingsmediator van toegevoegde waarde is tijdens jullie scheiding in Nijmegen en omgeving? Neem contact (https://apartverder.nl/over-ons/) met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden en hoe anderen afspraken maakten in een echtscheidingsconvenant om goed uit elkaar te gaan.

Over de Auteur

Elvira Miggelbrink-Peters

Facebook

MfN register Mediator Echtscheiding Nijmegen. Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Scheidingshulp. Wilt u hulp bij het regelen van uw scheiding, voor u en uw kinderen? Woont u in de regio Nijmegen, Wijchen, Herveld, Druten, Bemmel, Malden, Beuningen, Groesbeek, Arnhem e.o.? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Bericht delen: