Alleenstaande ouderkorting vervalt

De overheid wil van 11 naar 4 regelingen. De kinderbijslag, kinderopvangtoeslag, kindgebondenbudget en de inkomensafhankelijke combinatiekortingen blijven. De rest vervalt waaronder de alleenstaande ouderkortingen en aftrek voor de betaalde kinderalimentatie. Als u alimentatie betaald is het mogelijk dat deze herberekend moet worden. Houdt in ieder geval rekening met andere, mogelijke lagere, belastingteruggaven in 2015.

Wilt u hulp bij het regelen van uw scheiding en bijvoorbeeld bij het (her)berekenen van kinderalimentatie? Woont u in de regio Nijmegen, Wijchen, Druten, Bemmel, Malden, Beuningen, Groesbeek, Arnhem e.o.? Neem dan contact met mij, Elise Janssen, op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. MfN register familie mediator.

Meer info met alle wijzigingen op een rijtje:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kindregelingen/veranderingen-kindregelingen

 

 

Over de Auteur

Elvira Miggelbrink-Peters

Facebook

MfN register Mediator Echtscheiding Nijmegen. Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Scheidingshulp. Wilt u hulp bij het regelen van uw scheiding, voor u en uw kinderen? Woont u in de regio Nijmegen, Wijchen, Herveld, Druten, Bemmel, Malden, Beuningen, Groesbeek, Arnhem e.o.? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Bericht delen: